Tattoo Kits

January 16, 2017

I love you! Dankjewel dat je er zo voor me bent lieve schat, sommige dagen heb i…

by prophecy / Tattoos / 0 Comments

I love you! Dankjewel dat je er zo voor me bent lieve schat, sommige dagen heb ik het zo moeilijk en dan kom jij er aan om alles er aan te doen om me weer te doen glimlachen. We hebben samen ook al veel dingen meegemaakt en dat maakt onze relatie alleen maar sterker! Wij twee zijn voor elkaar gemaakt, ook al is het een leeftijdsverschil en kijken sommige mensen ons daar voor na maar NIEMAND gaat er nog tussen ons kunnen komen, daar ben ik 100 procent zeker van! Lieveke ik hou onbeschrijfelijk veel van u! ❤❤❤
#bonnieandclyde #love #gamingcouple #iloveyou #perfect #relationshipgoals #191215 #301211 #5yearsoffriendship #1yearasmrandmrs #neverletmego #iloveyourarmsaroundme #tattoo #tattooedguy #tattooedgirl #tattooedcouple #youandi

Original on Instagram

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *